Prindi

2-päevane LEAN- Parendusprojekti koolitus

Toimumise aeg: 14.-15. detsember 2017
Läbiviija: Urmas Ruubel, OÜ TJO Koolitused 
Toimumise koht:  Majaka 2, Tallinn (TEKO)

Koolituse eesmärk:

Koolituse eesmärgiks on tutvustada LEAN-mõtteviisi ja erinevaid tööriistu ning tehnikaid, mis võimaldavad ettevõtetel efektiivsust suurendada, kulusid vähendada, läbivusaega lühendada ja kvaliteeti tagada. Olulise asepktina käsitletakse pideva parendamise ja täiustamise süsteemset korraldamist ettevõttes, parendusprojektide juhtimist ning selleks sobilike LEAN-tehnikate rakendamist. 

Osalema ootame efektiivsust tõsta soovivate toiduainetööstuste tootmisjuhte, juhtkonnaliikmeid ja tippspetsialiste, kes mõjutavad oma organisatsioonis tootmisega seotud protsesse.   

 

Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

Koolitusele on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/sa4HcbfJTaPxwSUf1

 

NB! Osaleda saavad ettevõtted, kelle põhitegevusalaks on põllumajandus, toidu tootmine või töötlemine (v.a kalatoodete tootmine) ning kes pole ületanud oma VTA määra!

 

Tutvustus

 

Eesti Toiduainetööstuse Liit (Toiduliit) asutati 3. novembril 1993. aastal Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude poolt kui vabatahtliku liikmesoleku alusel tegutsev mittetulundusühing.

Missiooniks on toetada ja edendada Eesti toiduainetööstust ja majandust ning aidata kaasa liikmetele soodsa ja sobiva tasakaalustatud eetilise ärikeskkonna kujundamisele.


Eesmärkideks on pakkuda oma liikmetele tugevaid põhiteenuseid, olla oma liikmete ja tööstusharu huve esindav arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele ning olla tööstusharu esindusorganisatsioon, omades laiapõhjalist liikmeskonda.

Toiduliit on Eesti Tööandjate Keskliidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja liige. Alates 2004. aastast on Toiduliit FoodDrinkEurope (Euroopa toiduliidu) täisliige.